Lietuviškas pavadinimas:
Hidrolizuoti kviečių baltymai
Kitos savybės:
antistatikas, suformuoja plėvelę, kondicionuoja odą ir plaukus
Aprašymas
Hidrolizuoti kviečių baltymai (hydrolyzed wheat protein) - ingredientas gaunamas iš kviečių baltymų naudojant rūgštį ar enzimatinę hidrolizę.
Hidrolizuoti kviečių baltymai yra naudojami kosmetikoje: naudojamas drėkinamuose kremuose, plaukų kondicionieriuose ir kaukėse dėl antistatinių, kondicionuojačių savybių. Taip pat padeda suformuoti plėvelę.
Hidrolizuotų kviečių baltymų poveikis odai ir sveikatai: nėra duomenų, kad ingredientas turėtų neigiamą poveikį odai ar sveikatai.
Kiti hidrolizuotų kviečių baltymų pavadinimai: GLUTENS, ENZYME-MODIFIED; HYDROLYSATE PROTEINS, WHEAT; PROTEINS, WHEAT, HYDROLYSATE; WHEAT GLUTEN, ENZYME-MODIFIED; WHEAT HYDROLYSATE PROTEINS; WHEAT PROTEIN HYDROLYSATE
Šaltiniai ir nuorodos:
ewg.org/skindeep
//the_tags('Žymės: '); ?>