Tapioca starch

Parašyta: December 31,2000

Informacija

Lietuviškas pavadinimas:
Tapijokos krakmolas
Gali kimšti poras:
nėra duomenų
Gali erzinti odą:
nėra duomenų
Saugumas:
Saugus
Kitos savybės:
klampumo reguliavimo medžiaga

Aprašymas

Tapijokos krakmolas (Tapioca starch) - tai miltai, gaunami iš manijokos augalo šaknies. Nors daugiausiai tapijoka naudojama kulinarijoje, bet vis dažniau ji sutinkama ir kosmetikoje dėl klampumo reguliavimo savybių. Tapijokos krakmolas yra naudojamas: kremuose, serumuose, veido kaukėse kaip klampumą reguliuojanti medžiaga ir tirštiklis. Tapijokos krakmolo poveikis odai ir sveikatai: tai švelnus, saugus ir gerai odos toleruojamas ingredientas. Kiti tapijokos krakmolo pavadinimai:  Šaltiniai ir nuorodos: ewg.org/Skindeep